foto

David L. Price

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Model
2015 Most špiónů
11 minut
2014 Bohové
2010 Essential Killing
2009 Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki (TV film)

TV seriály

2012 Misja Afganistan (TV seriál)
2009 Sprawiedliwi (TV seriál)
2008 Teraz albo nigdy! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace