foto

Klaudia Kąca

  • nar. 3.7.1982 (37 let)
    Wrocław, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Život je úžasný
2010 Essential Killing

TV seriály

2015 Nie rób scen (TV seriál)
Apetyt na miłość (E07)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 9 (S05E09)
2013 Lekarze (TV seriál)
I żyli długo i szczęśliwe...? (S02E02)
2012 Głęboka woda (TV seriál)
Pobyt tolerowany (S01E09)
2011 Komisarz Alex (TV seriál)
2010 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
2009 Rajskie klimaty (TV seriál)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace