foto

Samuli Putro

  • nar. 21.8.1970 (48 let)
    Helsinky, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2009 Freetime Machos

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Ruisrock - 40 vuotta rockia ja rakkautta (TV film) - a.z.
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)
2004 Isälle Göstalta (koncert)

TV pořady

2014 SuomiLOVE (TV pořad)
2013 Sarasvuo (TV pořad)
2011 Suojele minua! (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Popkult (TV pořad)
2007 Kirjamaa (TV pořad)
Kosketuksessa (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
Harakanpesä (TV pořad)
Top 40 (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace