foto

Phylicia Rashad

  • nar. 19.6.1948 (71 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Duše
Jingle Jangle
Zkáza paní Grace
2018 Creed II
2017 Tour de doping (TV film)
2015 Creed
For Justice (TV film)
Outliving Emily
2013 Gods Behaving Badly
2012 Dobrák Deeds
Ocelové magnólie (TV film)
2011 Change of Plans (TV film)
2010 For Colored Girls
Frankie & Alice
Jedině ona
2008 Zatmění slunce (TV film)
2001 Old Settler, The (TV film)
To je vražda, napsala: Konečně na svobodě (TV film)
2000 Visit, The
1999 Loving Jezebel
1998 Vykoupení z ráje (TV film)
1996 Náhradní matka (TV film)
1995 Dědictví zla (TV film)
Once Upon a Time... When We Were Colored
1994 David's Mother (TV film)
1993 Hallelujah (TV film)
1991 Kriminálnice (TV film)
1990 Polly: Comin' Home! (TV film)
1989 Falešný svědek (TV film)
Polly (TV film)
1987 Uncle Tom's Cabin (TV film)
1981 We're Fighting Back (TV film)
1978 Wiz, The
1972 Broad Coalition, The

TV seriály

2019 David Makes Man (TV seriál)
The Rocketeer (TV seriál)
Tohle jsme my (TV seriál)
Flip a Coin (S04E04)
Děvčátko z malého ostrova (S03E13)
2018 Empire (TV seriál)
Had It From My Father (S05E09)
Love All, Trust a Few (S05E04)
Pride (S05E03)
2017 Jean-Claude Van Johnson (TV seriál)
The World Still Needs Its Hero (E06)
Run To Nowhere (E05)
A Little Conversation About Trust (E03)
další epizody (4)
Empire (TV seriál)
Slave to Memory (S04E09)
Cupid Painted Blind (S04E08)
The Lady Doth Protest (S04E07)
další epizody (11)
2016 Jean-Claude Van Johnson (TV seriál)
Pilot (E01)
Empire (TV seriál)
A Furnace for Your Foe (S03E09)
The Unkindest Cut (S03E08)
What We May Be (S03E07)
2014 Agentura Jasno (TV seriál)
A Nightmare on State Street (S08E09)
2013 Do No Harm (TV seriál)
Cleveland show (TV seriál)
Wheel! Of! Family! (S04E23)
Mr. & Mrs. Brown (S04E21)
A Rodent Like This (S04E13)
2012 Cleveland show (TV seriál)
Mama Drama (S03E21)
2008 The Life & Times of Tim (TV seriál)
Theo Strikes Back / Amy Gets Wasted (S01E10)
Agentura Jasno (TV seriál)
Vánoce (S03E09)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
Gusův otec možná zabil souseda (S02E10)
Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Kwanzaa (S03E10)
2005 Character Studies (TV seriál)
1999 Little Bill (TV seriál)
1996 Cosby (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1984 Cosby Show (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

2007 Rwanda Rising - vyp.
2002 The Cosby Show: A Look Back (TV film)
2000 Intimate Portrait: Madeline Kahn (TV film)
1998 Intimate Portrait: Phylicia Rashad (TV film)
The Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts (TV film)
1995 50 Years of Funny Females (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky