foto

Brian Nelson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Rupture
2010 Ďábel
2007 30 dní dlouhá noc
2005 V pasti

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)
Clash by Night (S01E08)
In a Lonely Place (S01E03)
Nightflyers (TV seriál)
White Rabbit (E04)
2016 11.22.63 (TV seriál)
Other Voices, Other Rooms (E03)
2014 Murder in the First (TV seriál)
Suck My Alibi (S01E07)
Punch Drunk (S01E06)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Hříchy Daidalovy (S02E10)
Nepřátelé člověka (S02E09)
Krypta nebes (S02E07)
další epizody (4)
2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
Milenci (S01E08)
Ďábel (S01E06)
2000 In a Heartbeat (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
1995 Vanishing Son (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace