foto

Debra Jo Rupp

  • nar. 24.2.1951 (68 let)
    Glendale, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Debra Jo Rupp sa narodila v Glendale, no vyrastala v Bostone.
Keď sa presťahovala do New Yorku, začala pracovať v divadle, televízii a filme. Najprv sa objavovala v seriáloch ako “Friends“ alebo “ER“. Jej premiéra vo filme bola po boku Toma Hanksa vo filme “Big“.
Zahrala si aj na Broadwayi v hre “Cat on a Hot Tin Roof“ a neskôr v ďalšej divadelnej produkcii “Noises Off“ v Massachusetts.
Svoj hlas prepožičala animovanému rysovi v rozprávke “Teacher Pet“.
Debra momentálne žije v Los Angeles.

Ivan "iwko" Rokošný

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Social Ones
2017 Fair Market Value
2014 Cuz-Bros (TV film)
Opposite Sex
2012 She Wants Me
2011 Spooky Buddies
2010 Na tuhle nemám
2008 Jackson
2007 Jako zamlada
2006 Air Buddies - Štěnata
MXŠ: Mimořádně extrémní špión
Room, The
2005 Šťastná třináctka
2004 Act, The
Garfield ve filmu
Miláček třídy
1998 Superlék
1997 Hlídači času
1996 Pohnutky srdce
Seržant Bilko
1995 Cizáci (TV film)
1994 MacShayne: Kdo se směje naposled (TV film)
MacShayne: Vítěz bere vše (TV film)
1993 In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV film)
Odd Couple: Together Again, The (TV film)
1992 A Woman Scorned: The Betty Broderick Story (TV film)
Smrt jí sluší
1989 Mothers, Daughters and Lovers (TV film)
1988 Robots
Velký

TV seriály

2018 I Feel Bad (TV seriál)
My Kid Has to Grow Up (E04)
The Ranch (TV seriál)
Tie Our Love (In a Double Knot) (S03E06)
Travelin' Prayer (S03E05)
Baby I'm Burning (S03E04)
další epizody (5)
Tohle jsme my (TV seriál)
This Big, Amazing, Beautiful Life (S02E17)
2017 The Ranch (TV seriál)
She'll Have You Back (S02E04)
My Next Thirty Years (S02E01)
Tohle jsme my (TV seriál)
Number Three (S02E10)
The Most Disappointed Man (S02E07)
Déjà Vu (S02E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Staré triky (S08E16)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Asi to tak mělo být (S02E16)
2010 S tebou je mi líp (TV seriál)
2006 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Infiltrated (S08E06)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Zlaté finále (S08E22)
Fezův duch (S08E21)
Láska a válka (S08E20)
další epizody (15)
2005 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Ukradený klaun (S08E07)
Konec jedné éry (S08E06)
Striptýz (S08E05)
další epizody (21)
2004 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Dárky dětem (S07E11)
Překvapení (S07E10)
Doupě (S07E09)
další epizody (29)
2003 The Tracy Morgan Show (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S06E07)
To my nebereme (S06E06)
Jsem volný (S06E05)
další epizody (22)
2002 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Šok (S05E10)
Černý pes (S05E09)
Děkuju ti (S05E08)
další epizody (25)
2001 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce Erica Formana (S04E12)
Třetí kolo u vozu (S04E11)
Red a Stacy (S04E10)
další epizody (28)
2000 Učitelčin mazlíček (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Hydova vánoční párty (S03E09)
Jackie balí Hyda (S03E08)
Šílenství po dítěti (S03E07)
další epizody (24)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Laurie se stěhuje (S02E11)
Redovy narozeniny (S02E10)
Cigareta (S02E09)
další epizody (24)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
The Original Wives Club (E11)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Vánoce (S01E12)
Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat) (S01E11)
Mizerná neděle (S01E10)
další epizody (12)
Přátelé (TV seriál)
Stoprvní (S05E03)
Rachel a její večerní šaty (S04E18)
Bezplatné porno (S04E17)
další epizody (5)
1997 Over the Top (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Hypnotická kůra (S03E18)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Abstinence (S08E09)
1995 If Not for You (TV seriál)
Office, The (TV seriál)
The Jeff Foxworthy Show (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Člověk míní, pánbůh mění (S01E22)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Diplomat's Club (S06E21)
1991 Davis Rules (TV seriál)

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace