foto

Mercedes Sampietro

  • nar. 24.1.1947 (72 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Abuelos
2016 Las furias
2015 Hablar
2008 Buena nueva, La
Noche que dejó de llover, La
2007 Bala perdida
Muž z písku
Positius (TV film)
Vida de familia (TV film)
2006 53 zimních dní
La edad de la peseta
Salvador (Puig Antich)
2005 Reinas
Severovýchod
2004 Cuadrilátero
Febrer
Podvědomí
2002 To, co máme společné
2001 Silencio roto
2000 Nosotras
Segunda piel
Sé quién eres
1999 Cuando vuelvas a mi lado
Las huellas borradas
Pirata (TV film)
Saïd
1997 La Herida luminosa
1994 Dame fuego
Dame lume
Historias del Kronen
1993 Pták štěstí
1990 La blanca paloma
1989 Bañera, La
Caminos de tiza
Lluvia de otoño
Montoyas y Tarantos
1988 Sinatra
1987 Pehavý Max a strašidlá
Qui t'estima, Babel?
1986 Werther
1985 Extramuros
1984 Anillo de niebla, El
1983 Percusión
Vivir mañana
1982 Dnes večer si promluvíme
Estoy en crisis
Juanita la Larga (TV film)
Leyenda del tambor, La
Ser, El
1981 Gary Coopere, jenž jsi na nebesích
1980 Crimen de Cuenca, El
1979 Maria Estuard (TV film)
1978 ¿Qué hace una chica como tú en un sitio como éste?
1977 A un dios desconocido

TV seriály

2019 Si no te hubiese conocido (TV seriál)
2012 Historias robadas (TV seriál)
2010 La Riera (TV seriál)
2008 Serrallonga (TV seriál)
2006 Divinos (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2000 Chupete para ella, Un (TV seriál)
1999 Nada es para siempre (TV seriál)
1998 Entre naranjos (TV seriál)
Laberint d'ombres (TV seriál)
1996 Nissaga de poder (TV seriál)
1995 Juntas pero no revueltas (TV seriál)
1990 Frankensteins Tante (TV seriál)
1989 Mundo de Juan Lobón, El (TV seriál)
1988 Miguel Servet, la sangre y la ceniza (TV seriál)
1987 Teta (TV seriál)
Svatba (E07)
Automobil (E06)
Lev salónů (E05)
další epizody (7)
Visperas (TV seriál)
1979 Novel·la (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Regresa El Cepa
2016 Miguel Picazo, un cineasta extramuros
2011 Actrices (TV seriál)
2006 El productor
2001 Juego de Cuba, El

Režijní filmografie

Filmy

2008 Turismo

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Turismo

Host

TV pořady

2004 XVIII premios Goya (TV pořad)
2003 XVII premios Goya (TV pořad)
2002 Noche de los premiados, La (TV pořad)
1998 XII premios Goya (TV pořad)
1987 I premios Goya (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace