foto

Sajaka Jamaguči

  • nar. 14.2.1980 (39 let)
    Fukuoka, prefektura Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ningjo no nemuru ie
Rin
2017 Mix
2016 Hikaru Gake (TV film)
2015 Eipuriru Furuzu
2014 Flare
Kindaichi Kosuke VS Akechi Kogoro Futatabi (TV film)
2012 Akujotachi no Mesu 2 (TV film)
Ie de šinu to iu koto (TV film)
Mó júkai nante šinai (TV film)
Soup: umare kawari no monogatari
2011 Nudlař samuraj
Tasogare ryuuseigun: C-46 seiun (TV film)
2010 Nodame Cantabile: saišú gakušó zenpen
Nodame Kantâbire saishû gakushô - Gôpen
Sofutoboi
2009 Non-čan noriben
2008 Nodame kantâbire in Yôroppa (TV film)
Torishimarare Yaku Shinnyu Shain (TV film)
Yagyu Ichizoku no Inbo (TV film)
2006 Ai to shi wo mitsumete (TV film)
Chekeraccho!!
ウォーターズ
県庁の星
2000 Tomie: Replay
1998 Mosura 3: Kingu Gidora raishu
1997 Moe no suzaku
Mosura 2 - Kaitei no daikessen
Tokimeki Memorial
1996 Boku wa benkyo ga dekinai
Mosura
1989 Rikjú

TV seriály

2019 Akutó: Kagaiša cuiseki čósa (TV seriál)
Sasurai onsen Endó Ken'iči (TV seriál)
Zettai Seigi (TV seriál)
2018 Black Scandal (TV seriál)
Monte Cristo haku: karei naru fukušú (TV seriál)
Unnatural (TV seriál)
2017 Byplayers (TV seriál)
Džošú seben (TV seriál)
Kanna-san (TV seriál)
2016 Džuken no Šinderera (TV seriál)
2015 Jókoso, wagaja e (TV seriál)
Kónodori (TV seriál)
Risuku no Kamisama (TV seriál)
Sairen (TV seriál)
Suképugóto (TV seriál)
2014 Binta! Bengoši džimuin Moniwa ga ai de kaikecu šimasu (TV seriál)
Kazokugari (TV seriál)
2013 Ando Lloyd~A.I. knows LOVE ?~ (TV seriál)
Garireo 2 (TV seriál)
2012 Hayami-san to Yobareru Hi (TV seriál)
Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Tokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei Hoanbu (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
2011 HUNTER~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi (TV seriál)
Zettai reido: tokušu hanzai sennjú sósa (TV seriál)
2010 Zettai reido: mikaikecu džiken tokumei sósa (TV seriál)
Ōgon no buta (TV seriál)
2008 Shikaotoko Aoniyoshi (TV seriál)
Shoni Kyumei (TV seriál)
Yasuko to Kenji (TV seriál)
2007 Abarenbó mama (TV seriál)
2006 14 Sai no Haha (TV seriál)
Šimokita Sundays (TV seriál)
2005 Anego (TV seriál)
2004 Boku to kanodžo to kanodžo no ikiru miči (TV seriál)
Wakaba (TV seriál)
Waterboys 2 (TV seriál)
2003 Ninjo todokemasu Edo (TV seriál)
2002 Koisuru Top Lady (TV seriál)
Mai ritoru shefu (TV seriál)
2001 Onmjódži (TV seriál)
2000 Gekka no Kishi (TV seriál)
Hanamura Daisuke (TV seriál)
Hjakunen no monogatari (TV seriál)
1999 Kawaii dake ja dame kashira (TV seriál)
Shin Oretachi no Tabi (TV seriál)
1998 Hashire Komuin (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
1997 Futari (TV seriál)
1996 Ginrou Kaiki File (TV seriál)
Jami no Purple Eye (TV seriál)
1995 Hanayome wa 16-sai (TV seriál)
1994 Wakamono no subete (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace