foto

Rebecca Scheja

  • nar. 26.1.1989 (30 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Svatební fotograf
2005 Láska on-line
2000 Nejlepší léto
Čarodějnice v rodině
1997 Adam a Eva
1995 Saltkråkan (TV film)

TV seriály

1998 Längtans blåa blomma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace