foto

Petra Welteroth

  • nar. 1959
    Eitorf, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Aufbruch (TV film)
Mama geht nicht mehr (TV film)
2015 Die kalte Wahrheit (TV film)
2014 Sternstunde ihres Lebens (TV film)
Weihnachten für Einsteiger (TV film)
2012 Auf Anfang
Das Millionen Rennen (TV film)
Geliebtes Kind (TV film)
2009 Unter Bauern
2008 Hardcover
Vater aus Liebe (TV film)
2007 Teufelsbraten (TV film)
2006 Vater Undercover - Im Auftrag der Familie (TV film)
2005 Bloch - Ein krankes Herz (TV film)
1994 Tag der Abrechnung - Der Amokläufer von Euskirchen (TV film)
1982 Dazwischen (TV film)

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Schildkröte (S17E13)
2015 Rentnercops (TV seriál)
Neue Männer braucht das Land (S01E08)
2013 Familie Undercover (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Zwischen den Zeilen (TV seriál)
Heldt (TV seriál)
2011 Fluch des Falken (TV seriál)
2008 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Vatertag (S01E02)
2007 Místo činu (TV seriál)
Roter Tod (S01E654)
2002 Bloch (TV seriál)
1996 Lukas (TV seriál)
1990 Heidi und Erni (TV seriál)
1987 Moselbrück (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Divadelní záznam

1989 Bei uns im Viertel (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky