foto

Torben Zeller

  • nar. 4.12.1949 (69 let)
    Aalborg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Generations
Iqbal & Den Indiske Juvel
2016 Iqbal & superchippen
2015 Iqbal a tajný vzorec
2014 Těžká snaha (studentský film)
2012 Sort kaffe & vinyl
2010 Frihed på prøve
2008 Remix
2007 Kirken
2006 Krummerne - så er det jul igen
2001 At klappe med een hånd
1997 Royal Blues
Skat det er din tur
1994 Krummerne 3 - Fars gode idé
Min fynske barndom
Vildbassen
1993 De frigjorte
1992 Snøvsen
Sofie
1990 Kaj's fødselsdag
1982 Thorvald og Linda
1981 Den sidste detalje
Jeppe på bjerget
Olsen-banden over alle bjerge
1976 Julefrokosten

TV seriály

2012 SøSafari (TV seriál)
2011 Lykke (TV seriál)
2009 Mille (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
Krøniken (TV seriál)
Del 18, 1967 (S03E03)
2003 Forsvar (TV seriál)
Jesus & Josefine (TV seriál)
Jungledyret Hugo (TV seriál)
Pohádky Hanse Christiana Andersena (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-15/99 (S01E01)
Troll Tales (TV seriál)
1998 Brødrene Mortensens jul (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
Království (TV seriál)
Trækfugle (S02E02)
1996 Bryggeren (TV seriál)
Krummernes Jul (TV seriál)
1993 Andersens julehemmelighed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky