foto

Delphine Serina

  • nar. 6.5.1970
    Paris, Francie
  • zem. 19.4.2020 (49 let)
    Paris, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pan Všeználek
2012 Chrysalide
2005 Komisař Moulin: Pod tlakem (TV film)
2003 Retour à Locmaria (TV film)
Satan refuse du monde (TV film)
2002 Aube insolite, L' (TV film)
Esprit du jeu, L'
Líbejte se, s kým je libo
2001 Engrenage, L'
Tanguy
Violon brisé, Le (TV film)
2000 Mémoires en fuite (TV film)
Neviditelný nepřítel (TV film)
1999 Poisson bleu, Le
Une pour toutes
1998 Quand un ange passe (TV film)
À nous deux la vie (TV film)
1997 Alliance cherche doigt
1996 Adorable petite bombe (TV film)
Les menteurs

TV seriály

2015 Komisařka Florence (TV seriál)
Andělský skok (S01E01)
2014 Úžasná rodina (TV seriál)
Un manoir à Madère (S11E02)
2013 Policajtka Barbie (TV seriál)
Komu čest, tomu čest (S01E04)
2010 Pátrací oddělení (TV seriál)
Sortie de piste (S05E10)
2009 Mes amis, mes amours, mes emmerdes (TV seriál)
Famille d'accueil (TV seriál)
La Tête dans les étoiles (S08E09)
En milieu ordinaire (S08E08)
Chat de gouttière (S08E07)
další epizody (6)
2007 Famille d'accueil (TV seriál)
Fille de personne (S07E08)
Terre d'accueil (S07E07)
Beau-père (S07E06)
další epizody (8)
2004 Královna višní (TV seriál)
Rot ist die Liebe (E03)
Der Führer liebt Süßes (E02)
Vom Tango zum Trecker (E01)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Fabio Montale (TV seriál)
Total Khéops (E01)
Les redoutables (TV seriál)
Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
2000 Modrý bicykl (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky