foto

Caroline Sihol

  • nar. 10.8.1949 (71 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Caroline Sihol se narodila 10. srpna 1949 v Paříži ve Francii. Caroline je herečka, spisovatelka a filmová producentka. Co se týče herecké filmografie, byla Caroline velmi úspěšnou a oblíbenou herečkou, ve své době hodně obsazovanou.

Mezi její nejznámější role patří například ŽIVOT JE ROMÁN (1982), KONEČNĚ NEDĚLE (1983), MRCHOŽROUTI (1984), VEČERNÍ ÚBOR (1986), VŠECHNA JITRA SVĚTA (1991), REMBRANDT (1999).

V poslední době mezi její nejúspěšnější role patří Marlene Dietrich ve filmu EDITH PIAF (2007) od režiséra Oliviera Dahana, a role Genevieve Gaudens ve filmu ROZPOLCENÁ DÍVKA (2007) od režiséra Claude Chabrol. 

V současné době Caroline žije s partnerem Jean Louis Livi a pracuje jako tlumočnice.

Cucina_Rc

Herecká filmografie

Filmy

2019 Remember Me
2014 Milovat, pít a zpívat
2011 La Bonté des femmes (TV film)
La Mauvaise Rencontre (TV film)
La danse de l´albatros (TV film)
2009 Non ma fille, tu n'iras pas danser
2007 Edith Piaf
Liebesleben
Rozpolcená dívka
2006 Les Amants du Flore (TV film)
2003 L'Outremangeur
2001 Avec préméditation
2000 Polovina nebe
1999 Rembrandt
1998 Zakázaná vášeň (TV film)
1997 Hlavou proti zdi
1996 Enfant du secret, L' (TV film)
J'ai deux amours (TV film)
1995 L'Amour conjugal
1994 Lumière des étoiles mortes, La
1993 Interdiction, L' (TV film)
Predskazanije
Vent d'est
Vin que tue, Le (TV film)
1991 Děti vlků (TV film)
Všechna jitra světa
1990 Faux et usage de faux
Seconde, La (TV film)
1989 Adieu Christine (TV film)
Chci domů
1988 Contrainte par corps
Excès contraire, L' (TV film)
Sueurs froides: La belle ouvrage (TV film)
1987 Pattes de velours (TV film)
Vaines recherches (TV film)
1986 Marie Love (TV film)
Oscar et Valentin (TV film)
Večerní úbor
1984 Mrchožrouti
1983 Démon dans l'île, Le
Konečně neděle!
Život je román
1982 Grands ducs, Les (TV film)
Tribu des vieux enfants, La (TV film)
1980 Les amours du mal-aimé (TV film)
1977 Un amour de sable
1974 Ombre d'une chance, L'
1972 Au théâtre ce soir: Histoire d'un détective (TV film)

TV seriály

2000 Maigret (TV seriál)
Maigret a lepší lidé (E33)
1988 Chevalier de Pardaillan, Le (TV seriál)
1987 L'heure Simenon (TV seriál)
1984 Bavure, La (TV seriál)
Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1982 Smiley's People (TV seriál)
1979 Le roi qui vient du sud (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky