foto

Tuukka Hari

  • nar. 1973
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2002 Beaivi, aurinko (studentský film)
Telakka (studentský film)
2000 Laila Hietamiehen Hylätyt talot, autiot pihat

TV pořady

2018 Tuija tähtien kanssa (TV pořad)
2017 Hulahula Suomi (TV pořad)
2014 Aarteenetsijät (TV pořad)
Martina ja hengenpelastajat (TV pořad)
2013 Kaappaus keittiössä (TV pořad)
2010 Dance (TV pořad)
X Factor (TV pořad)
2008 Kamrat på svenska (TV pořad)
2007 Not Born to Rock (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
Reitti 44 (TV pořad)
2003 Idols (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2002 Telakka (studentský film)

TV pořady

2018 Tuija tähtien kanssa (TV pořad)
2014 Martina ja hengenpelastajat (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2002 Telakka (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky