foto

Nataša Tapušković

  • nar. 27.8.1975 (43 let)
    Krusevac, Serbia, Jugoslávie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Natasa Tapušković Šolak je absolventkou Bělehradské Akademie Múzických Umění. Má za sebou již úspěšnou divadelní kariéru a na svém kontě má cenu pro nejlepší herečku z filmového festivalu v Nis. V roce 2005 natočila svůj druhý film: Život je zázrak (režie Emir Kusturica). K jejím dalším snímkům patří Spomenik Majklu Dzeksonu z roku 2014, Balkan Is Not Dead z roku 2012 a Šišane z roku 2010.

Marketa.Souk

Herecká filmografie

Filmy

2014 Deo teneo liriko seupinto
2010 Šišanje
2004 Život je zázrak
1999 Prolece u Limasolu (TV film)
1998 Lajanje na zvezde
1997 Pokondirena tikva (TV film)

TV seriály

2007 Pozoriste u kuci (TV seriál)
2006 Život je čudo (TV seriál)
1998 Crveno, zuto, zeleno... kreni (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace