foto

Natalia Streignard

  • nar. 9.9.1970 (48 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Matka Natalie pochádza z Argentíny a jej otec bol Nemec. Keď mala tri roky celá rodina emigrovala do Venezuely.
Pred tým ako sa stala herečkou, sa zúčastnila súťaže Miss Venezuela. Jej herecká kariéra sa rozbehla krátko po tom. Od vtedy hráva hlavné aj vedľajšie úlohy vo venezuelských telenovelách.
V roku 1996 si vzala kubánskeho herca Maria Cimarra, no o osem rokov sa rozviedli.

Silvia "ester771" Frančiaková

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Tormenta, La (TV seriál)
2004 ¡Anita, no te rajes! (TV seriál)
2002 Má tlustá Valentýna (TV seriál)
2001 Niña de mis ojos, La (TV seriál)
Soledad (TV seriál)
2000 Osudová láska (TV seriál)
1998 Mujer de mi vida, La (TV seriál)
1996 Pokušení jménem Sol (TV seriál)
1995 Dulce enemiga (TV seriál)
1993 Pedacito de cielo (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace