foto

Svjatoslav Nastaševskyj

  • nar. 2.10.1962 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Bludnyj syn (TV seriál)
Drugije (TV seriál)
2018 Kaťkino pole (TV seriál)
Mesť na děsert (TV seriál)
Spjaščije 2 (TV seriál)
2017 Svidětěli (TV seriál)
Pervaja ljubov (S01E02)
Advokat (TV seriál)
Ulybka žertvy (S09E13)
2016 Anna-dětěktiv (TV seriál)
Šalnaja pulja (E21)
Semejnyje obstojatelstva (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
Pensilvanija (TV seriál)
Poslednij ment (TV seriál)
Vsjo tolko načinajetsja (TV seriál)
Ženskaja konsultacija (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Učebka dlja killera (S03E11)
2014 Naděžda (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Cena tabletki (S09E08)
Vystrel v serdce (S09E02)
Něnaďožnyj partňor (S08E06)
další epizody (8)
2013 Bratany 4 (TV seriál)
Krasnyje gory (TV seriál)
Kto-to terjajet, kto-to nachodit (TV seriál)
Prostaja žizň (TV seriál)
Ty ně odin (TV seriál)
Umnik (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Mstitěl (S07E04)
Opasnyje zabavy (S07E03)
Klub po intěresam (S07E01)
další epizody (6)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Bigl (TV seriál)
Smerť po četvergam (E01)
Kto, jesli ně ja? (TV seriál)
Ličnaja žizn sledovatělja Saveleva (TV seriál)
MUR (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Zakrytaja škola 3 (TV seriál)
Zakrytaja škola 4 (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Čužije (S02E03)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Sudnyj děň (S05E04)
Ment v zakoně (TV seriál)
Posledňaja schvatka (S05E06)
Žizň za žizň (S05E04)
Avtomatčiki (S05E03)
další epizody (5)
2011 Igra (TV seriál)
Profil ubijcy (TV seriál)
Bog (S01E04)
Zajcev+1 (TV seriál)
Zakrytaja škola (TV seriál)
Zakrytaja škola 2 (TV seriál)
Ment v zakoně (TV seriál)
Kapkan dlja smotrjaščego (S04E03)
Igra na vybyvanije (S04E01)
Pautina (TV seriál)
Stavka (S05E02)
Čas Volkova (TV seriál)
Škala sindromov (S05E26)
2010 Advokatěssy (TV seriál)
Posledňaja prosba. Časť 2 (E02)
Posledňaja prosba. Časť 1 (E01)
Interny (TV seriál)
Otděl (TV seriál)
Po pravu (E03)
Šachta (TV seriál)
Propavšije (E13)
Ment v zakoně (TV seriál)
Svetlyje ključi (S03E02)
Za vsjo v otvetě (S03E01)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Strach (S04E17)
2009 Advokat (TV seriál)
Něsčastnyj slučaj (S06E05)
2008 Gluchar (TV seriál)
Sutki (S01E22)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
2004 Kulagin i partňory (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky