foto

Daniel Wiemer

  • nar. 4.2.1976 (42 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aufbruch in die Freiheit (TV film)
Das Traumschiff - Hawaii (TV film)
Slečna Dolittle
Wilsberg - Morderney (TV film)
2017 Was ich von dir weiß (TV film)
2015 Der Bulle und das Landei - Wo die Liebe hinfällt (TV film)
Tod auf der Insel (TV film)
2013 Buddy
2011 Hotel Lux
Kein Sex ist auch keine Lösung
2010 Mein Song für Dich (TV film)
2008 Giardino, Il
2007 Pfarrer Braun - Braun unter Verdacht (TV film)
2004 In die Hand geschrieben (studentský film)
2003 Letzte Bahn (studentský film)
2000 Napětí (TV film)
1995 Absprung (TV film)

TV seriály

2017 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Magnetismus (S01E10)
2016 Nicht tot zu kriegen (TV seriál)
Dr. Klein (TV seriál)
Mut (S03E10)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Letzte Warnung (S04E07)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Rufmord (E13)
2010 Jabhook (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
Lutter (TV seriál)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Plné riziko (S10E09)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2003 Otec Braun (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Axel! (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Strandclique, Die (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

TV pořady

2018 Danke Deutschland! (TV pořad)
2002 Ladykracher (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace