foto

Daniel Wiemer

  • nar. 4.2.1976 (44 let)
    Kolín nad Rýnem, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Aufbruch in die Freiheit (TV film)
Loď snů: Havaj (TV film)
Slečna Dolittle
2017 Was ich von dir weiß (TV film)
2015 Der Bulle und das Landei - Wo die Liebe hinfällt (TV film)
Tod auf der Insel (TV film)
2013 Buddy
2011 Hotel Lux
Kein Sex ist auch keine Lösung
Lasagne
2010 Mein Song für Dich (TV film)
2008 Giardino, Il
2004 In die Hand geschrieben (studentský film)
2003 Letzte Bahn (studentský film)
2000 Napětí (TV film)
1995 Absprung (TV film)

TV seriály

2018 Wilsberg (TV seriál)
Morderney (E58)
2017 Nicht tot zu kriegen (TV seriál)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Magnetismus (S01E10)
2016 Dr. Klein (TV seriál)
Mut (S03E10)
Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Letzte Warnung (S04E07)
SOKO Wismar (TV seriál)
Tödliche Diagnose (S13E19)
2015 Comedy Rocket (TV seriál)
Die Kanzlei (TV seriál)
2014 Koslowski & Haferkamp (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
Vraždy na severu (TV seriál)
Na srdce a ledviny (S02E12)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Heiter bis tödlich - Henker & Richter (TV seriál)
Rufmord (E13)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
Jabhook (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
Lutter (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Vražda v ženském klášteře (E12)
2006 Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Plné riziko (S10E09)
2005 Axel! wills wissen (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Axel! (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebeswahn (S03E01)
1999 Strandclique, Die (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 Danke Deutschland! (TV pořad)
2002 Ladykracher (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky