foto

Natasha Leggero

  • nar. 26.3.1974 (44 let)
    Rockford, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Honeymoon Stand-up Special (TV film)
V husí kůži
2015 Limbo
That Dog
2014 A Better You
Falešní poldové
Sousedi
2013 Dealin' with Idiots
2011 Let's Do This! (TV film)
2009 Až tak moc tě nežere
2007 Exorcist Chronicles
2001 Svatý boj

TV seriály

2017 Dice (TV seriál)
The Trial (S02E07)
Fingerless (S02E06)
The Old Man (S02E05)
další epizody (7)
Americký táta (TV seriál)
A Whole Slotta Love (S14E08)
2016 Dice (TV seriál)
Six Grand (S01E06)
Sal Maldonado (S01E05)
Alimony (S01E04)
další epizody (6)
BoJack Horseman (TV seriál)
Start Spreading the News (S03E01)
Americký táta (TV seriál)
The Devil Wears a Lapel Pin (S13E07)
2015 Zvrhlé panství (TV seriál)
Brickleberry (TV seriál)
Global Warning (S03E13)
Campin' Ain't Easy (S03E12)
Cops and Bottoms (S03E11)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Letohrádky (S06E15)
2014 Clarence (TV seriál)
Garfunkel and Oates (TV seriál)
Mulaney (TV seriál)
Vezmi si mě (TV seriál)
Brickleberry (TV seriál)
Amber Alert (S03E10)
High Stakes (S03E09)
Steve the Fearless Pilot (S03E08)
další epizody (10)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Betas (TV seriál)
Ghost Ghirls (TV seriál)
High School USA! (TV seriál)
Lucas Bros Moving Co (TV seriál)
The Birthday Boys (TV seriál)
Brickleberry (TV seriál)
A-Park-a-Lypse (S02E13)
My Favorite Bear (S02E12)
Trip to Mars (S02E11)
další epizody (13)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Key and Peele (TV seriál)
TripTank (TV seriál)
Žhavá láska (TV seriál)
2011 China, IL (TV seriál)
Hlavně nezávazně (TV seriál)
NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Whitney (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Oškliví Američané (TV seriál)
Pretend Time (TV seriál)
2009 Liga snů (TV seriál)
Normálka (TV seriál)
Star-ving (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
2008 Life & Times of Tim, The (TV seriál)
Můj nejhorší týden (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
The Gallery Show (S01E13)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
SuperNews! (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)

Dokumentární

2017 Funny: The Documentary
2015 Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs (TV film)

TV pořady

2015 Comedy Central Roast of Justin Bieber (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2013 Comedy Central Roast of James Franco (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Right Now! Show, The (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2003 Last Comic Standing (TV pořad)
The Joe Schmo Show (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 The Honeymoon Stand-up Special (TV film)

TV seriály

2015 Zvrhlé panství (TV seriál)

TV pořady

2011 Funny as Hell (TV pořad)
2007 Right Now! Show, The (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 Premium Blend (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace