foto

Natasha Leggero

  • nar. 26.3.1974 (46 let)
    Rockford, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Honeymoon Stand-up Special (TV film)
V husí kůži
2016 Reparát
2015 Limbo
That Dog
2014 A Better You
Falešní poldové
Sousedi
2013 Dealin' with Idiots
2011 Let's Do This! (TV film)
2009 Až tak moc tě nežere
2007 Exorcist Chronicles
2001 Svatý boj

TV seriály

2020 AJ a královna (TV seriál)
Little Rock (E06)
Broke (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Půlnoční evangelium (TV seriál)
Chuť krále (E01)
Paradise PD (TV seriál)
Paradise PD v Brickleberry (S02E07)
2019 Golden Revenge (TV seriál)
Historical Roasts (TV seriál)
2018 A Million Little Things (TV seriál)
Christmas Wishlist (S01E10)
Zvrhlé panství (TV seriál)
President Bellacourt (S03E11)
Commodore Returns (S03E10)
Little Orphan Garfield (S03E09)
další epizody (11)
2017 Dice (TV seriál)
The Trial (S02E07)
Fingerless (S02E06)
The Old Man (S02E05)
další epizody (7)
Americký táta (TV seriál)
A Whole Slotta Love (S14E08)
2016 Dice (TV seriál)
Six Grand (S01E06)
Sal Maldonado (S01E05)
Alimony (S01E04)
další epizody (6)
Superstore (TV seriál)
Shoplifter (S01E05)
Zvrhlé panství (TV seriál)
Lillian Is Dead (S02E11)
The Duel (S02E10)
Lillian's Wedding (S02E09)
další epizody (11)
BoJack Horseman (TV seriál)
Začni to šířit (S03E01)
Americký táta (TV seriál)
The Devil Wears a Lapel Pin (S13E07)
2015 Zvrhlé panství (TV seriál)
Modern Pigs (S01E10)
Reject's Beach (S01E09)
Dog Dinner Party (S01E08)
další epizody (10)
Brickleberry (TV seriál)
Global Warning (S03E13)
Campin' Ain't Easy (S03E12)
Cops and Bottoms (S03E11)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Letohrádky (S06E15)
2014 Garfunkel and Oates (TV seriál)
Mulaney (TV seriál)
TripTank (TV seriál)
Vezmi si mě (TV seriál)
Amyino plodné lůno (TV seriál)
Slut-Shaming (S02E10)
Betas (TV seriál)
This Is It (E11)
Brickleberry (TV seriál)
Amber Alert (S03E10)
High Stakes (S03E09)
Steve the Fearless Pilot (S03E08)
další epizody (10)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Catch and Release (S03E08)
The Birds and the Biederman (S03E04)
Open Door Policy (S03E03)
další epizody (4)
2013 Betas (TV seriál)
Takin' It To The Streets (E05)
Kid Charlemagne (E02)
Clarence (TV seriál)
Ghost Ghirls (TV seriál)
High School USA! (TV seriál)
Lucas Bros Moving Co (TV seriál)
The Birthday Boys (TV seriál)
Brickleberry (TV seriál)
A-Park-a-Lypse (S02E13)
My Favorite Bear (S02E12)
Trip to Mars (S02E11)
další epizody (13)
Liga snů (TV seriál)
The Bringer Show (S05E07)
Zpátky do školy (TV seriál)
Šílená slátanina osudu (S04E12)
Arrested Development (TV seriál)
Borderline Personalities (S04E02)
2012 Are You There, Chelsea? (TV seriál)
Key and Peele (TV seriál)
Žhavá láska (TV seriál)
Oškliví Američané (TV seriál)
Fools for Love (S02E17)
The Dork Knight (S02E16)
The Stalking Dead (S02E15)
další epizody (7)
2011 China, IL (TV seriál)
Hlavně nezávazně (TV seriál)
NTSF:SD:SUV (TV seriál)
Whitney (TV seriál)
Oškliví Američané (TV seriál)
Lilly and the Beast (S02E10)
Mummy Dearest (S02E09)
Little Ship of Horrors (S02E08)
další epizody (10)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Oškliví Američané (TV seriál)
The Manbirds (S01E14)
Soulsucker (S01E13)
Trolling for Terror (S01E12)
další epizody (14)
Pretend Time (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Požehnané chrápání (S04E12)
2009 Normálka (TV seriál)
Star-ving (TV seriál)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
The Life & Times of Tim (TV seriál)
Samantha Who? (TV seriál)
The Gallery Show (S01E13)
The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Vow Wow (S02E16)
2007 V dobrém i zlém (TV seriál)
Tréma (S02E01)
2006 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Gets Crippled (S02E01)
2005 SuperNews! (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)

Dokumentární

2017 Funny: The Documentary
2015 Night of Too Many Stars: America Comes Together for Autism Programs (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 The Honeymoon Stand-up Special (TV film)

TV seriály

2018 Zvrhlé panství (TV seriál)
President Bellacourt (S03E11)
Commodore Returns (S03E10)
Sex Nickelodeon (S03E07)
další epizody (6)
2016 Zvrhlé panství (TV seriál)
Lillian Is Dead (S02E11)
Lillian's Wedding (S02E09)
Harvard (S02E07)
další epizody (5)
2015 Zvrhlé panství (TV seriál)
Modern Pigs (S01E10)
Pageant (S01E04)
Funeral (S01E03)
další epizody (5)

TV pořady

2011 Funny as Hell (TV pořad)
2007 Right Now! Show, The (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)
1997 Premium Blend (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Zvrhlé panství (TV seriál)
President Bellacourt (S03E11)
Commodore Returns (S03E10)
Little Orphan Garfield (S03E09)
další epizody (11)
2016 Zvrhlé panství (TV seriál)
Lillian Is Dead (S02E11)
The Duel (S02E10)
Lillian's Wedding (S02E09)
další epizody (11)
2015 Zvrhlé panství (TV seriál)
Modern Pigs (S01E10)
Reject's Beach (S01E09)
Dog Dinner Party (S01E08)
další epizody (10)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky