foto

Mika Niinimaa

  • nar. 1972

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Maalitaulu
2017 Vihainen marsu
2015 Mersusta seuraava (studentský film)
Pillua aloittelijoille
The Shakira Bird in #UpForSchool
2013 Egyptská princezna
2012 Bittersweet (studentský film)
Ja saapuu oikea yö
Totálně našrot
2009 Pihalla
2008 Luola (TV film)
Tyttöjen ilta
2007 Elää, olla olemassa (studentský film)
2006 Luonto ja terveys (TV film)
Mrazivé město
Yksin (studentský film)
2005 Kotivideo (studentský film)
Mun Lappi (studentský film)
Suru (studentský film)
1999 Mahorkka (studentský film)

TV seriály

2020 Onnela (TV seriál)
Tupaantuliaisjuhlat (S03E10)
Aallon pesula (S03E09)
Saksalaista verta (S03E08)
další epizody (6)
2019 Onnela (TV seriál)
Mainos (S03E04)
Keittiöongelmia (S03E03)
Päiväkotipaikka (S03E02)
další epizody (4)
2018 Härölä (TV seriál)
Keikka (E10)
Eesti wax (E09)
Sukupuolitauti (E08)
další epizody (10)
Kolmistaan (TV seriál)
Naamiaiset (S01E10)
Vauvaintoilua (S01E09)
Angry Birds: Prasátka (TV seriál)
Lentävät possut (S04E30)
Vihreä kaveri avaruudesta (S04E29)
Post No Pigs (S04E28)
další epizody (28)
2017 Angry Birds Blues (TV seriál)
Teatterin taikaa (E30)
Sulkanautti (E29)
Penkin rakentajat (E28)
další epizody (30)
Kolmistaan (TV seriál)
Äidit kylässä (S01E08)
Kolmekymppinen (S01E07)
Ultra ja miljonääri (S01E06)
další epizody (8)
Angry Birds: Prasátka (TV seriál)
Holiday Heist (S04E02)
Scary Fog (S04E01)
Final Curtain (S03E35)
další epizody (7)
2016 Angry Birds: Prasátka (TV seriál)
The Mime (S03E30)
Lost Piggy (S03E29)
Holiday Song (S03E28)
další epizody (32)
Angry Birds Toons (TV seriál)
Toy Hoggers (S03E26)
Bake On! (S03E25)
Photochucked (S03E24)
další epizody (13)
2015 Angry Birds: Prasátka (TV seriál)
Board to Pieces (S02E24)
Three Little Piggies (S02E23)
Final Exam (S02E22)
další epizody (26)
Angry Birds Toons (TV seriál)
Mind the Pony (S03E13)
Happy Hippy (S03E12)
Last Tree Standing (S03E11)
další epizody (28)
2014 Angry Birds: Prasátka (TV seriál)
Snowed Up (S01E28)
The Catch (S01E27)
The Game (S01E26)
další epizody (28)
Angry Birds Toons (TV seriál)
Dogzilla (S02E11)
Joy to the Pigs (S02E10)
Cave Pig (S02E09)
další epizody (16)
2013 Angry Birds Toons (TV seriál)
El Porkador! (S01E41)
Slumber Mill (S01E39)
Clash of Corns (S01E37)
další epizody (23)
2012 Kimmo (TV seriál)
Yhtä vuoristorataa (S01E16)
Kliimaksi (S01E15)
Ryhmäterapiaa (S01E14)
další epizody (16)
2008 Suojelijat (TV seriál)
Mälli - tapahtui yhtenä yönä (E01)
Tukka Auki (TV seriál)
Vauvakuumetta (E02)
Uuden alku (E01)
2007 Pasila (TV seriál)
Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2003 Irtiottoja (TV seriál)

Dokumentární

2016 Eput
2013 Jalkapallomaa
2011 Jaettu kaupunki
2010 Marja-Sisko (studentský film)
2009 Kansakunnan olohuone
Teknokratiapakolaiset
2007 Lilli (studentský film)
2004 Durotshka (studentský film)
Riot On!
Weisaaja

TV pořady

2005 Reitti 44 (TV pořad)
2004 Saunavuoro (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2015 Angry Birds Toons (TV seriál)
Epic Sax-Off (S02E26)
2013 Angry Birds Toons (TV seriál)
Sneezy Does It (S01E19)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky