foto

Élisabeth Vitali

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 La fleur de l'âge
2011 L'Art de séduire
2010 Socialismus
2009 Le repenti (TV film)
Šachová královna
2007 On choisit pas ses parents (TV film)
2006 La reine Sylvie (TV film)
Louve, La (TV film)
Sartre, věk vášní (TV film)
2005 Clémence
Jak sbalit super kost
2004 Robinsonnes, Les (TV film)
2003 Clémence (TV film)
Compagnon, Le (TV film)
Façade
Paris selon Moussa
Toutes les filles sont folles
2002 (Entre nous)
Compagnon - choisir son père, Le (TV film)
Été de Chloé, L' (TV film)
2001 Gregoir Moulin proti lidskosti
Impasse du cachalot, L' (TV film)
Je ne comprends pas
Juliette: Service(s) compris (TV film)
1999 Gang des TV, Le
Je veux tout
1997 Fine équipe, La (TV film)
Papa est un mirage (TV film)
Petite menteuse (TV film)
Western
1996 Ex, L' (TV film)
Ricky (TV film)
Sixième classique (TV film)
Un bel après-midi d'été
1995 ...à la campagne
1994 Love, Love, Love
1993 Rêve d'amour
1990 Když jedna bota sedí ... (TV film)
1989 Un amour tardif (TV film)
1988 Grenadines, Les (TV film)
Studentka
1987 Agent trouble
Il est génial papy!
1985 Péril en la demeure

TV seriály

2017 Policajtka Barbie (TV seriál)
L'argent n'a pas d'odeur (S05E04)
2016 Lebowitz contre Lebowitz (TV seriál)
Tout l'amour que j'ai pour toi (S01E01)
2007 Sécurité intérieure (TV seriál)
Le Cheval de Troie (E08)
Paranoïa (E07)
Otages 2/2 (E06)
další epizody (8)
1999 Petite fille en costume marin, La (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Coupable idéal (S04E04)
1995 François Kléber (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace