foto

Jutta Wachowiak

  • nar. 13.12.1940 (78 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Polizeiruf 110 - Mörderische Dorfgemeinschaft (TV film)
2016 Rockabilly Requiem
2015 Brief an mein Leben (TV film)
2014 Die letzten Millionen (TV film)
2013 Du bist dran (TV film)
Nach all den Jahren (TV film)
2012 Bella Block - Unter den Linden (TV film)
2009 Wohin mit Vater? (TV film)
2004 Hunger auf Leben (TV film)
Zeit nach der Trauer (TV film)
2003 Mutter Courage und ihre Kinder (TV film)
Rosenstrasse
2001 Státní tajemství (TV film)
1996 Fremde Heimat
1995 Der Trinker (TV film)
Nikolaikirche (TV film)
1994 Der Biberpelz (TV film)
Tatort - Geschlossene Akten (TV film)
1993 Mein Name ist Marlene Dietrich (TV film)
1992 Haus Herzenstod (TV film)
Scheusal (TV film)
1990 Schlaraffenland (TV film)
1989 Kikeriki (TV film)
1988 Der blaue Boll (TV film)
Poslední kapitola
1987 Einzug ins Paradies (TV film)
1986 Dům u řeky
Jorinda a Joringel (TV film)
Käthe Kollwitz
1985 Ode dneška dospělý
1983 Verzeihung, sehen Sie Fußball?
1982 Stella (TV film)
1981 Tajemný jakobín
1980 Glück im Hinterhaus
Snoubenka
Zrcadlo velkého mága
1979 Guten Morgen, du Schöne: Rosi - 36 Jahre (TV film)
P.S.
Stýna (TV film)
1978 Sabine Wulff
1977 Absage an Viktoria (TV film)
Rückkopplung (TV film)
1976 Leben und Tod König Richard III. (divadelní záznam)
1975 Bankett für Achilles
Blumen für den Mann im Mond
1973 Der kaukasische Kreidekreis (TV film)
Unterm Birnbaum
1972 Martina (TV film)
1971 Alfa 1
KLK volá PTX: Červená kapela
1970 Der Streit um den Sergeanten Grischa (TV film)
Netzwerk
1969 Seine Hoheit, Genosse Prinz
1968 Komödie der Irrungen (divadelní záznam)
1967 Der Regenbogen (TV film)
1966 Trick 17 B (TV film)
1965 Die Mutter und das Schweigen (TV film)
König Drosselbart
1964 Das Stacheltier - Engel, Sünden und Verkehr, 1. Schutzengel
Sie heißt Meta Hall (TV film)
1963 Die Glatzkopfbande
1962 Ach, du fröhliche
Altweibersommer
Wind von vorn

TV seriály

2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der verlorene Sohn (S14E08)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Leipzig kloppt (S12E04)
2002 In aller Freundschaft (TV seriál)
Der letzte Tango (S05E20)
2000 Jahrestage (TV seriál)
1998 Poslední svědek (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1979 Guten Morgen, du Schöne (TV seriál)
1969 Sankt Urban (TV seriál)

Dokumentární

2019 Der Krieg und ich (TV seriál)
2016 Großes Kino made in DDR (TV film)
Petticoat und Planerfüllung - Frauen im DEFA-Film (TV film)