foto

Margreth Weivers

  • nar. 24.7.1926 (92 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Chodba
2008 Mellan 11 och 12 (TV film)
2007 Spöksonaten (TV film)
2006 Den som viskar (TV film)
Sök
2003 Iluze - film o vlaku
2001 En förälskelse
2000 Hundhotellet
Jönssonligan spelar högt
Čarodějnice v rodině
1998 Glasblåsarns barn
1997 Chock. Dödsängeln (TV film)
1995 Det var en mörk och stormig natt
Stannar du så springer jag
Stora och små män
Vendetta
1994 Händerna
Utmaningen (TV film)
1993 Chytrá malá Lota 2
Glädjekällan
Hedda Gabler (TV film)
Kalle och änglarna
Prak
1992 Chytrá malá Lota
1991 Milujeme golf
1989 Dårfinkar & dönickar (TV film)
Maskrosbarn (TV film)
1988 Det är långt till New York
1987 Du
Nionde kompaniet
Ondskans år (TV film)
Paganini från Saltängen (TV film)
Saxofonhallicken (TV film)
1986 Amorosa
De två saliga (TV film)
Femte generationen (TV film)
I lagens namn
Kunglig toalette (TV film)
Moa
Plötsligt skulle vi skiljas (TV film)
1985 Det är mänskligt att fela (TV film)
1984 Duellantens ansikte (TV film)
Muž z Mallorky
Rosen
1983 Lyckans ost
1982 Pelikanen (TV film)
1980 Blomstrande tider
1970 Švédská lovestory
1968 Mladé ženy
1964 Svenska bilder
1963 Lyckan kommer (TV film)
1952 Åsa-Nisse på nya äventyr
1948 Soldat Bom
1946 Barbacka
1943 När ungdomen vaknar

TV seriály

2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
2007 Hjälp! (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Den svaga länken (S03E06)
2003 Solbacken: Avd. E (TV seriál)
1999 Jakten på en mördare (TV seriál)
1995 En nämndemans död (TV seriál)
1994 Du bestämmer (TV seriál)
1993 Snoken (TV seriál)
1992 Lotta på Bråkmakargatan (TV seriál)
Rederiet (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1986 Kulla-Gulla (TV seriál)
Sammansvärjningen (TV seriál)
1985 Det blåser på månen (TV seriál)
1984 Taxibilder (TV seriál)
1983 Farmor och vår herre (TV seriál)
1980 Lycka till (TV seriál)
1979 Godnatt, jord (TV seriál)
Margyt (TV seriál)
Alva si zatančí a zase budou Vánoce (S02E04)
Jednou nahoře, jednou dole (S02E03)
Velké odvšivování (S02E02)
další epizody (5)

Dokumentární

1983 Alfred Nobel - Mr. Dynamite (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace