foto

Lukáš Černoch

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Folklor
2015 Vážná známost (studentský film)
2013 Hořící keř (TV film)
2011 Playboy (studentský film)

TV seriály

2018 Specialisté (TV seriál)
Na válečné stezce (S03E10)
2015 Atentát (TV seriál)
Trhej (E07)
2014 Clona (TV seriál)
První oheň (E02)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace