foto

Pascale Louange

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Naše ženy
2011 Markýz
2010 Streamfield, les carnets noirs
2005 Between Ourselves
2003 Ženy mají pravdu (TV film)
1996 Château Magot (TV film)

TV seriály

1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Vertiges (TV seriál)
1996 St. Tropez (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace