foto

Janne Vianto

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Huippujengi
2010 Sanansaattaja
2006 Dudesons Movie, The

TV seriály

2004 Duudsoni-elämää (TV seriál)
2001 Extreme duudsonit (TV seriál)

Dokumentární

2009 Kill Arman (TV seriál)

TV pořady

2018 Pallon ympäri (TV pořad)
2015 Kingi (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
2008 Piilokamerapäälliköt (TV pořad)
2006 Život Dudesonů (TV pořad)
2000 Play (TV pořad)

Zvukařská filmografie

Filmy

2016 Huippujengi

TV seriály

2004 Duudsoni-elämää (TV seriál)
2001 Extreme duudsonit (TV seriál)

Dokumentární

2009 Kill Arman (TV seriál)

TV pořady

2008 Piilokamerapäälliköt (TV pořad)
2006 Život Dudesonů (TV pořad)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2004 Duudsoni-elämää (TV seriál)
2001 Extreme duudsonit (TV seriál)

TV pořady

2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
2006 Život Dudesonů (TV pořad)
2002 Overdose (TV pořad)
2000 Play (TV pořad)

Skladatelská filmografie

TV pořady

2006 Život Dudesonů (TV pořad)
2002 Overdose (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
2000 Play (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky