foto

Ching Wong

  • nar. 24.6.1949 (68 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Wo ai xiang gang
2010 Domov snů
Qi shi er jia fang ke
Si piao feng yun
2007 Xiong di
2002 Windfall Profits
1993 Huo hu die
Yi jiu si jiu zhi jie hou ying xiong zhuan
1992 Jue dai shuang jiao
1989 Fu xing chuang jiang hu
1988 Gong zi duo qing
Gui gan chuan
Chang duan jiao zhi lian
1987 Heng cai san qian wan
Xin tiao yi bai
1986 惡男
Huan le ding dong
Kai xin gui zhuang gui
Merry Go Round
Šťastné hvězdy v akci
Xiao sheng xian chou
1985 Ji ren tian xiang
Lao you gui gui
Tuo cuo che
1984 Hua xin luo bo
Ma hou pao
Nam nui fong ching sik
Shanghai tan shi san tai bao
1983 Huo pin you jian qu
Mo deng ya men
Sensational Pair, The
Shao ye Wei Wei
Sketch
Tong xian che
Zhuan qiao qiang jiao
1982 Cheng Zhai chu lai zhe
Nan xiong nan di
Xiao sheng pa pa
Zei xing
1981 Dan cheng lu
Gung foo wong dai
Chai sin
Mobfix Patrol
Wen zai de fei zao pao
Xiong bang
1980 Ba jue
Ci ke lie zhuan
Huai xiao zi
Jin jian can gu ling
See Bar
Shaolin ying xiong
The Beasts
The Great Conspiracy
1979 A Massacre Survivor
Hu hwa ling
Wu zhao sheng you zhao
Xue rou mo fang
1978 Da sha xing yu xiao mei tou
Diao nu
Kung-fu krotitel duchů
Stateční strážci
1977 A-Sir du hou lao hu qiang
1976 Chrám Shaolinu
Si qiu
1975 Biao chi fei yang
E ba
Jiu ba nu lang
Tao wang
Všichni muži jsou bratři
1974 Dian dan che
Dva hrdinové
Shao Lin zi di
Tentokrát zbohatneme
Wu da han
Wu hu jiang
Wu long jiao yi
1973 Fen nu qing nian
Pěst orla
1972 E ke
Fang shi yu
Chou lian hu an
Kuai huo lin
Ma yong zhen
Qun ying hui
Si qi shi
Vodní hranice
Xiao quan wang
Ying han
Železná dlaň
1971 Da jue dou
Fei xia shen dao
Jednoruký šermíř 2
Quan ji
Shuang xia
Wan jian chuan xin
Wu ming ying xiong
Xie jiu tian lao
Ying wang
Yu mian hu
1970 Da luo jian xia
Dvanáct zlatých medailonů
Cha chi hu
Chun huo
Jiang hu san nu xia
Long hu dou
Msta
Shen san qi xia
Shi san tai bao
Xiao sha xing
You xia er
1969 Da dao ge wang
Du bei dao wang
Ming jian tian jiao
Si jiao
Tie shou wu qing
1968 Jin yan zi
1967 Dao jian

TV seriály

2005 Fu shan zan shi fu (TV seriál)
2003 Xi guan da shao (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace