foto

Jenni Saaristo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2013 Läsnä (studentský film)

TV seriály

2000 The Love Boat: The Next Dame (TV seriál)

Dokumentární

2019 Merkkien salat (TV seriál)
Kolmio (E03)
2017 Arman ja Suomen rikosmysteerit (TV seriál)
Räjähdys Tampereella (S01E08)
Viimeinen kyyti (S01E06)
Musta leski (S01E03)
2012 Metsänpeitto

TV pořady

2008 K-70 (TV pořad)

Zvukařská filmografie

Filmy

2013 Läsnä (studentský film)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2000 The Love Boat: The Next Dame (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky