foto

Klaus Liljemark

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2011 Risto
2003 Kohtalon kirja (studentský film)
2001 Toinen nainen (studentský film)
2000 Kolme vuodenaikaa (studentský film)

TV seriály

2011 Risto (TV seriál)
2008 Sydänjää (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (9)
2007 Rajatapaus (TV seriál)
Tappava annos (E03)
Aurinkokello (E02)
Jäätävä vesi (E01)
2002 Jurismia! (TV seriál)

Dokumentární

2010 Lamavuosi (TV film)
2004 Valtio vapauden vei

TV pořady

2010 Putous (TV pořad)
2009 JugiStyle (TV pořad)
2008 Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
2007 Äijät (TV pořad)
2004 Unelmakämppä (TV pořad)
2003 W-tyyli (TV pořad)
2002 Popstars (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Ponterosa

Střihačská filmografie

Dokumentární

1999 Veera (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace