foto

Leo Birenberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Plus One
2017 F*&% the Prom
2014 A zase ti Mupeti!
Na hraně zítřka
2013 Mládeži nepřístupno
2011 Baby Ruth

TV seriály

2020 Cobra Kai (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2019 PEN15 (TV seriál)
Dance (S01E10)
Anna Ishii-Peters (S01E09)
Wild Things (S01E08)
další epizody (10)
2018 Cobra Kai (TV seriál)
Mercy (S01E10)
Different but Same (S01E09)
Molting (S01E08)
další epizody (10)
Kung Fu Panda: The Paws of Destiny (TV seriál)
End of the Dragon Master (S01E13)
Sacrifice at the Edge of Time (S01E12)
Unholy Dragon Returns to the Mountains (S01E11)
další epizody (13)
2017 Zornův syn (TV seriál)
Sláva synu Zornovu (E13)
Výprava za Craigem (E12)
Jak být sám sebou (E11)
další epizody (4)
2016 Sing It! (TV seriál)
Take My Wife (TV seriál)
Zornův syn (TV seriál)
Válka o Grafelník (E09)
Bitva na Díkůvzdání (E07)
Příběh dvou Zornů (E06)
další epizody (8)
2015 Falešný Hollywood (TV seriál)
2011 Next Time on Lonny (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2018 In Search of Greatness
2014 Rudá mašina

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace