foto

Leo Birenberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2020 Impractical Jokers: The Movie
Secret Society of Second Born Royals
2019 Svatební radosti
2017 F*&% the Prom
2014 A zase ti Mupeti!
Na hraně zítřka
2013 Mládeži nepřístupno
2011 Baby Ruth

TV seriály

2021 Jurský svět: Křídový kemp (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
Cobra Kai (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2020 Central Park (TV seriál)
A Fish Called Snakehead (E10)
Live it Up Tonight (E09)
Hot Oven (E08)
další epizody (9)
Die Hart (TV seriál)
True Lies (E10)
Live Free or Die Hard (E09)
Bad Boys (E08)
další epizody (9)
Jurský svět: Křídový kemp (TV seriál)
Konečná stanice (S01E08)
Poslední den v kempu (S01E07)
Vítejte v Jurském světě (S01E06)
další epizody (8)
PEN15 (TV seriál)
Opening Night (S02E07)
Play (S02E06)
Sleepover (S02E05)
další epizody (7)
2019 PEN15 (TV seriál)
Dance (S01E10)
Anna Ishii-Peters (S01E09)
Wild Things (S01E08)
další epizody (10)
Cobra Kai (TV seriál)
Žádné slitování (S02E10)
Glory of Love (S02E08)
Koukni doprava (S02E06)
další epizody (8)
2018 Cobra Kai (TV seriál)
Slitování (S01E10)
Jiní, a přece stejní (S01E09)
Svlékání kůže (S01E08)
další epizody (10)
Kung Fu Panda - Tlapky osudu (TV seriál)
End of the Dragon Master (E13)
Sacrifice at the Edge of Time (E12)
Unholy Dragon Returns to the Mountains (E11)
další epizody (13)
2017 Zornův syn (TV seriál)
Sláva synu Zornovu (E13)
Výprava za Craigem (E12)
Jak být sám sebou (E11)
další epizody (4)
2016 Sing It! (TV seriál)
Take My Wife (TV seriál)
Zornův syn (TV seriál)
Válka o Grafelník (E09)
Bitva na Díkůvzdání (E07)
Příběh dvou Zornů (E06)
další epizody (8)
2015 Falešný Hollywood (TV seriál)
2011 Next Time on Lonny (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2020 Helter Skelter (TV seriál)
The Legend of Helter Skelter (E06)
Some Bad Mistakes (E05)
Out of Eden (E04)
další epizody (6)
2019 Red Penguins
2018 In Search of Greatness
2014 Mysteries of the Jules Rimet Trophy (TV film)
Rudá mašina

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky