foto

Leo Birenberg

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 F*&% the Prom
2014 A zase ti Mupeti!
Na hraně zítřka
2013 Mládeži nepřístupno
2011 Baby Ruth

TV seriály

2018 Cobra Kai (TV seriál)
Mercy (E10)
Different but Same (E09)
Molting (E08)
další epizody (10)
2016 Sing It! (TV seriál)
Take My Wife (TV seriál)
Zornův syn (TV seriál)
Bitva na Díkůvzdání (E07)
Příběh dvou Zornů (E06)
Chuť Zephyrie (E05)
další epizody (7)
2015 Falešný Hollywood (TV seriál)
2011 Next Time on Lonny (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2018 In Search of Greatness
2014 Rudá mašina

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace