foto

Masato Jano

  • nar. 16.12.1991 (29 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 High & Low: The Worst
2018 Boku wa boku, kudžira wa kudžira de, ojoideiru.
Sora tobu Taija
2016 Tamio bangai hen (TV film)
2015 Dere Garuzu
Eipuriru Furuzu
Initiation Love
2014 Fušigi na misaki no monogatari
Saigo no inoči
Sakura saku
2013 Legal High: supešaru dorama (TV film)
2012 GTO Aki mo Oni Abare Supesharu! (TV film)
2011 Mošidora: moši kókó jakjú no džoši manédžá ga dorakká no "manedžimento" o jondara
Tengoku kara no yell

TV seriály

2020 Arimura Kasumi no sacukjú (TV seriál)
Oretači wa abunakunai: Cool ni saboru kedžitači (TV seriál)
Šidžó saiaku no keisacu bakuha džiken! Šusse to tenšoku no miči wa ika ni!? (E08)
Jonaka, cui ni tenšoku!? Kešši no tenšoku mensecu! (E07)
Šočótaku osódži daisakusen: Šočó fudžin no abunai júwaku (E06)
další epizody (8)
2019 Radiation house (TV seriál)
2018 Daisy Luck (TV seriál)
Jaretakamo iinkai (TV seriál)
Karaoke box-hen: Čidžó ni orita kiss dake tenši (E07)
2017 Eččan (TV seriál)
Eččan: šówa dame papa koi monogatari (TV seriál)
Kaidžú kurabu (TV seriál)
2016 IQ246: Karei naru džikenbo (TV seriál)
Kakkó no tamago wa dare no mono (TV seriál)
2015 Kangoku Gakuen: Prison School (TV seriál)
Mondai no Aru Restaurant (TV seriál)
2014 Border (TV seriál)
Howaito rabo: keišičó tokubecu kagaku sósahan (TV seriál)
2013 Rígaru hai 2 (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
Shuden Bye Bye (TV seriál)
2012 GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
2010 Gold (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky