foto

Malena Solda

  • nar. 1.6.1977 (42 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Yo, mi mujer y mi mujer muerta
2014 El karma de Carmen
2013 Cuando yo te vuelva a ver
2011 La mala verdad
2010 Juntos para siempre
2008 Cordero de Dios
2000 Ojos que no ven
Ořechy na lásku

TV seriály

2011 Historias de la primera vez (TV seriál)
2008 Don Juan y su bella dama (TV seriál)
Todos contra Juan (TV seriál)
2007 Televisión por la identidad (TV seriál)
2004 Jesús, el heredero (TV seriál)
2003 Soy gitano (TV seriál)
2002 Rebelde Way (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
2000 Tiempofinal (TV seriál)
1999 Buenos vecinos (TV seriál)
1998 Gasoleros (TV seriál)
1997 Carola Casini (TV seriál)
1996 Verdad consecuencia (TV seriál)
Último verano, El (TV seriál)
1994 Montaña Rusa (TV seriál)

Dokumentární

2004 Vražedkyně (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky