foto

Florencia Peña

  • nar. 7.11.1974 (45 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Los adoptantes
2018 El Potro, lo mejor del amor
2017 Soy tu karma
2010 Juntos para siempre
Spánek na slunci
2006 Chile 672
2002 ¿Y dónde está el bebé?
1999 Angel, la diva y yo
1995 Facundo, la sombra del tigre

TV seriály

2009 Botineras (TV seriál)
2008 Exitosos Pells, Los (TV seriál)
2003 Rvačky koček (TV seriál)
2001 Poné a Francella (TV seriál)
2000 Divoký měsíc (TV seriál)
Tiempofinal (TV seriál)
1998 Verano del '98 (TV seriál)
1997 De corazón (TV seriál)
1996 Sueltos (TV seriál)
1993 Regalo del cielo (TV seriál)
1992 Son de diez (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky