foto

Cutomu Takahaši

  • nar. 23.8.1973 (47 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Maeda kensecu fantasy eigjóbu
Šin kaišaku sangokuši
2019 Giwaku (TV film)
Inemuri Iwane
Sora no restaurant
Šinbun kiša
2018 Higašino Keigo: Tegami (TV film)
2017 Hibana
Umibe no šúkan taišú
2016 Boku dake ga inai mači
Džúdžika
2015 Eipuriru Furuzu
Fujiko (TV film)
Hatachi to ippiki (TV film)
Kono jo de ore/boku dake
S - Saigo no Keikan - Dakkan Recovery of Our Future
2014 Crows Explode
Omoinokoši
2013 Aragure
Hankei 3km no sekai
Petaru dansu
2012 Hotaru no Hikari
Kueki ressha
Kuruma Isu de Boku Na Sora wo Tobu (TV film)
Sadako 3D
Sono joru no samurai
2011 Ašita no Džó
Brutus no Shinzo (TV film)
Hankjú denša
Kaidži 2: Džinsei dakkai gému
Kicucuki to ame
2010 Beck
Hanamizuki
Kokuhaku
Surely Someday
2009 Crows Zero II
2007 Crows Zero

TV seriály

2021 Koi wa Deep ni (TV seriál)
2020 Kanodžo ga džóbucu dekinai rijú (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Kiwadoi futari: K2 – Ikebukuro-šo keidžika Kanazaki, Kuroki (TV seriál)
Miman keisacu: Midnight runner (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Sósa kaiga wa living de: Okawari! (TV seriál)
2019 Boku wa doko kara (TV seriál)
Cheat: Sagiši no minasan, gočúi kudasai (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Kabukičó bengonin: Rinka (TV seriál)
Musume to čiči, šukumei no hótei taikecu! Igi ari! (E12)
Love hotel wa fúfu no takara, watasu mon ka! (E11)
Na mo naki fukušúša: Zegen (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Final Cut (TV seriál)
Miss Sherlock (TV seriál)
Musašinogaoka no vampire (E04)
Signal (TV seriál)
2017 Hello Harinezumi (TV seriál)
Temisu no curugi (TV seriál)
2016 Daisho (TV seriál)
Nigeru onna (TV seriál)
ON (TV seriál)
Suišó no kodó: sacudžin bunsekihan (TV seriál)
2015 Angel Heart (TV seriál)
Lunch no Akko-chan (TV seriál)
2014 Long Goodbye (TV seriál)
S - Saigo no Keikan (TV seriál)
Suteki na Sentaxi (TV seriál)
Tamagawa Kuyakusho of the Dead (TV seriál)
2013 Ando Lloyd~A.I. knows LOVE ?~ (TV seriál)
Lady Joker (TV seriál)
Sora tobu kóhóšicu (TV seriál)
2012 Dâti mama! (TV seriál)
Júša Jošihiko to akurei no kagi (TV seriál)
Naniwa šónen tanteidan (TV seriál)
Piece (TV seriál)
2011 Hi wa mata noboru (TV seriál)
Lady: Saigo no hanzai purofairu (TV seriál)
2010 Hotaru no Hikari 2 (TV seriál)
2009 Akahana no sensei (TV seriál)
2008 Rookies (TV seriál)
Šibatora (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky