foto

Šin'ja Ówada

  • nar. 25.10.1947 (71 let)
    Curuga, prefektura Fukui, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 50 kaime no First Kiss
2017 Revenge Girl
Saidžó no meii 2017 (TV film)
2016 Max Man Bros
Přízrak z jezera
Šokubucu zukan
2015 Eipuriru Furuzu
Mr.Makkusuman
Onnatachi no Tokusou Saizensen - Onnatachi no Tokusou Saizensen (TV film)
2014 Tezuka Osamu no Buddha: Owarinaki Tabi
2013 Džojú Reiko honó no jóni (TV film)
Inoči no call: Mrs. Inga o šitteimasu ka?
Shiawase Kamon
2012 Odoru Daisosasen THE TV SPECIAL (TV film)
Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
2011 Ike! Danši kókó engekibu
2010 Ranburingu hâto
2008 Abarenbo Shogun (TV film)
Der rote Punkt
2007 Teresa Teng Monogatari (TV film)
Černý pásek
2006 Limit of Love: Umizaru
Soredemo boku wa yattenai
2005 Herupá Haruko no sennjúki: Nani ga haha o só saseta!? (TV film)
Ishii no otousan arigato
Jankí bokkó ni kaeru: tabidači no toki
Trick Shinsaku Special (TV film)
2004 Dr. Koto's Clinic Special (TV film)
Rijú
2003 Itan no nacu (TV film)
2001 Den'en no júucu
Godzilla, Mothra, King Ghidorah: Daikaidžú sókógeki
Reisei to džónecu no aida
1999 Ano nacu no hi
1998 Taxi Driver no Suiri Nisshi 9 (TV film)
1996 Mikeneko Holmes no suiri (TV film)
1993 Gakkó
1989 226
1986 Poslední šot
1983 Hakujasho
1982 Júkai hódó
Velká japonská válka
1978 Tono Eidžiró no Mito Kómon
1977 Kiri no hata
1975 Zeššó
1973 Ai jori aoku

TV seriály

2017 Aka no šó (TV seriál)
Kuro no šó (TV seriál)
2016 Júša Jošihiko to mičikareši šičinin (TV seriál)
Kanagawaken Acugiši: Laundry Čigasaki (TV seriál)
2015 Shin Botan to Bara (TV seriál)
2014 Dark Suit (TV seriál)
Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
Sanbiki no Ossan ~Seigi no Mikata, Kenzan!!~ (TV seriál)
2013 Hókago gurúvu (TV seriál)
Keibuho Yabe Kenzo 2 (TV seriál)
Lady Joker (TV seriál)
2012 Rígaru hai (TV seriál)
Umečan sensei (TV seriál)
Unmei no hito (TV seriál)
2011 Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
Onmitsu Happyaku Yacho (TV seriál)
2010 GM: Odore dokutâ (TV seriál)
Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
Sakuja kono hana (TV seriál)
2009 Inpei Shirei (TV seriál)
Meitantei no okite (TV seriál)
Šókódžo Seira (TV seriál)
2008 Acuhime (TV seriál)
CHANGE (TV seriál)
Keiji no Shomei (TV seriál)
Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
Puzzle (TV seriál)
Tonsure (TV seriál)
2007 Abarenbó mama (TV seriál)
Hanayome to papa (TV seriál)
Hitogata Nagashi (TV seriál)
Kareinaru ičizoku (TV seriál)
Papa to musume no nanoka kan (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 3 (TV seriál)
2006 Shichinin no Onna Bengoshi (TV seriál)
Tamamoe! (TV seriál)
Tokumei! Keiji Don Game (TV seriál)
2005 Kuraimâzu hai (TV seriál)
Umizaru (TV seriál)
2004 Eien no Kimi e (TV seriál)
Sukai hai (TV seriál)
2003 Astro Boy (TV seriál)
Dr. Koto - Shinryoujo (TV seriál)
2002 Kids War 4 (TV seriál)
Shinju fujin (TV seriál)
2000 Nanohana no Oki (TV seriál)
1992 Nobunaga (TV seriál)
1987 Dokugan-ryu Masamune (TV seriál)
1981 Onna Taikoki (TV seriál)
1973 Triple Sósasen (TV seriál)
1972 Ai Yori Aoku (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace