foto

Bernard Malamud

  • nar. 26.4.1914
    Brooklyn, New York, USA
  • zem. 18.3.1986 (71 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Nájemníci - kniha
1998 The First Seven Years (TV film) - povídka
1997 The Assistant - kniha
1984 Přirozený talent - kniha
1978 Der Gehilfe (TV film) - kniha
1970 Anděl Levine - povídka
1968 The Fixer - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace