foto

Nathan O'Toole

  • nar. 17.3.1998 (22 let)
    Dunshaughlin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Doba nevěrná

TV seriály

2020 Vikingové (TV seriál)
Valhala může počkat (S06E08)
2016 Vikingové (TV seriál)
Všichni jeho andělé (S04E15)
Co se mohlo stát (S04E06)
Milost (S04E03)
2014 Penny Dreadful (TV seriál)
Vzkříšení (S01E03)
Vikingové (TV seriál)
Válka bratrů (S02E01)
2013 Vikingové (TV seriál)
Čas změn (S01E09)
Oběť bohům (S01E08)
Královské výkupné (S01E07)
další epizody (9)
2012 Borgiové (TV seriál)
Obléhání Forli (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky