foto

Philip O'Sullivan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Albert Nobbs
2009 Belonging to Laura
2007 Anner House (TV film)
2006 Na hřbetě keltského tygra
Showbands II (TV film)
Tristan a Isolda
2005 Baby War, The (TV film)
Showbands (TV film)
Zkáza spolku gentlemanů
2003 Návrat (TV film)
Veronica Guerin
1979 S.O.S. Titanic (TV film)
1974 Quiet Day in Belfast, A

TV seriály

2017 Vikingové (TV seriál)
The Reckoning (S04E20)
On the Eve (S04E19)
Hra o trůny (TV seriál)
Východní hlídka (S07E05)
2016 Vikingové (TV seriál)
Death All 'Round (S04E09)
Portage (S04E08)
The Profit and the Loss (S04E07)
další epizody (6)
2015 Vikingové (TV seriál)
Paris (S03E07)
Born Again (S03E06)
Scarred (S03E04)
další epizody (5)
2014 Vikingové (TV seriál)
Volba (S02E09)
Ivan Bezkostný (S02E08)
Krvavý orel (S02E07)
další epizody (6)
2008 Tudorovci (TV seriál)
Tears of Blood (S02E02)
Everything Is Beautiful (S02E01)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Arise, My Lord (S01E05)
2005 Pure Mule (TV seriál)
1998 The Ambassador (TV seriál)
1983 Glenroe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace