foto

Amy Vincent

  • nar. 1959
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Sinister 2
2011 Footloose: Tanec zakázán
2006 V řetězech
2005 Snaž se a jeď
2004 Playboy z prváku
2000 Way Past Cool
1999 Ďábelská hra
1997 Evina zátoka
1995 Animal Room

TV seriály

2017 Downward Dog (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Do Not Discuss Your Life Before (S01E02)
Where Paradise Is Home (S01E01)
2009 Nahoru a dolů (TV seriál)
Chapter 1 (S01E01)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
V chladné zemi (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace