foto

Ken'iči Išikura

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Ongaku šódžo

TV seriály

2014 Sakura Trick (TV seriál)
2013 D.C.III: Da Capo III (TV seriál)
2011 Maria Holic Alive (TV seriál)
2010 Hidamari Sketch x Hošimiccu (TV seriál)
Shōwa monogatari (TV seriál)
2009 Maria Holic (TV seriál)
Nacu no araši! (TV seriál)
Nacu no araši! Akinaičú (TV seriál)
2008 Hidamari Sketch × 365 (TV seriál)
ef - a tale of melodies. (TV seriál)
2007 Hidamari Sketch (TV seriál)
Nagasarete airantō (TV seriál)
ef - a tale of memories. (TV seriál)
2006 Amaenaide jo!! Kacu!! (TV seriál)
2005 Gun x Sword (TV seriál)
Paradise Kiss (TV seriál)
Petopeto-san (TV seriál)
2004 Cuki wa higaši ni hi wa niši ni: Operation Sanctuary (TV seriál)
To Heart: Remember My Memories (TV seriál)
2003 L/R: Licensed by Royalty (TV seriál)
Mermaid Melody pičipiči Pitch (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace