foto

Nancy Schreiber

  • nar. 27.6.1949 (71 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Miss Virginia
The Last Duane
2018 Mapplethorpe
Unzipping
2017 Here Now
Kepler's Dream
Moving Parts
2016 Silver Skies
Zpěvák a komik
2014 Fugly!
Krátká historie rozkladu
2012 Between Us
It's a Disaster
Past Due
2009 Mateřské galeje
Šest žen Henryho Lefaye
2008 Život je krásný
2007 Devítky
Flakes
2005 Miláček
Piggy Banks
2004 November
2003 The Failures
2002 Supersvůdníci 2
2001 Reaching Normal
2000 Xi yang jing
1998 Butter
Past
1997 Nevada
Útěk z inferna
1995 Girl in the Cadillac
Scorpion Spring
1994 Dead Beat
1992 Chain of Desire
1991 Smrtelný polibek
1988 Trapped Alive

TV seriály

2020 P-Valley (TV seriál)
Last Call for Alcohol (E07)
Belly (E05)
Higher Ground (E03)
další epizody (4)
2017 Julie's Greenroom (TV seriál)
2016 The Family (TV seriál)
Election Day (E11)
Betta Male (E09)
All the Livelong Day (E07)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Posel ztracených duší (TV seriál)
The Cradle Will Rock (S02E16)
2005 Návrat na výsluní (TV seriál)
Valerie Does Another Classic Leno (S01E13)
Valerie Shines Under Stress (S01E12)
Valerie Stands Out on the Red Carpet (S01E11)
další epizody (12)

Dokumentární

2019 Funny You Never Knew
2016 Eva Hesse
2009 Huxley on Huxley
2008 Letting Go of God

Herecká filmografie

Dokumentární

2018 This Changes Everything

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky