foto

Daniel Dantas

  • nar. 28.6.1954 (66 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Barata Ribeiro, 716
O Amor no Divã
2015 Pequeno Dicionário Amoroso 2
2014 Getúlio
2010 Eu e Meu Guarda-Chuva
2009 Normais 2, Os - A Noite Mais Maluca de Todas
Uloupené sny
2008 Forasters
2007 Caixa Dois
2003 Matčiny šaty
2002 Lost Zweig
2000 Cronicamente Inviável
1997 O Homem Nu
Pequeno Dicionário Amoroso
1995 Jenipapo
1985 Hluboká iluze
1982 Sonho Não Acabou, O
1978 Tudo Bem

TV seriály

2018 Pais de Primeira (TV seriál)
2012 Cheias de Charme (TV seriál)
2009 Som e Fúria (TV seriál)
2008 Ciranda de Pedra (TV seriál)
2007 Paraíso Tropical (TV seriál)
2005 Mandrake (TV seriál)
2004 A Diarista (TV seriál)
Aspones, Os (TV seriál)
Começar de Novo (TV seriál)
2003 Celebridade (TV seriál)
2002 Sabor da Paixão (TV seriál)
2001 Os Normais (TV seriál)
Um Anjo Caiu do Céu (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
1999 Força de Um Desejo (TV seriál)
1998 Labirinto (TV seriál)
1995 Explode Coração (TV seriál)
1994 Tropicaliente (TV seriál)
1993 Mulheres de Areia (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)
1991 Dono do Mundo, O (TV seriál)
1990 A, E, I, O... Urca (TV seriál)
Brasileiras e Brasileiros (TV seriál)
1987 Mandala (TV seriál)
1986 Sinhá Moça (TV seriál)
1985 Tempo e o Vento, O (TV seriál)
Tenda dos Milagres (TV seriál)
1982 Quem Ama Não Mata (TV seriál)
1981 Amor É Nosso, O (TV seriál)
1980 Chega Mais (TV seriál)
1977 Astro, O (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky