foto

Nelson Xavier

  • nar. 30.8.1941 (78 let)
    São Paulo, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 A Floresta Que Se Move
2014 Odpad
2011 As Mães de Chico Xavier
O Filme dos Espíritos
2010 Chico Xavier
2009 Uloupené sny
2003 Benjamim
Narradores de Javé
2001 Dívka z Ria
1997 Závěť pana Napumocena
1995 Sombras de Julho
1994 Boca
Lamarca
1991 Hráči na vinici Páně
Vai Trabalhar, Vagabundo II
1988 Moon Over Parador
1985 Rei do Rio, O
1984 Para Viver Um Grande Amor
1983 Gabriela
1982 Tensão no Rio
1981 Eles Não Usam Black-Tie
1979 A Rainha do Rádio
Amor e Traição
Bom Burguês, O
1978 Queda, A
1976 Dona Flor a její dva manželé
Feminino Plural
Marilia e Marina
Soledade, a Bagaceira
1974 Rainha Diaba, A
1973 Vai Trabalhar Vagabundo
1971 A Culpa
Confissões de Frei Abóbora, As
Dois Perdidos numa Noite Suja
1970 Deuses E Os Mortos, Os
Jardim de Guerra
É Simonal
1968 Desesperato
Massacre no Supermercado
1966 Arrastão
1965 Černý stín
1964 Pušky
1960 Cidade Ameaçada

TV seriály

2008 A Favorita (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
2005 América (TV seriál)
Belíssima (TV seriál)
2004 Senhora do Destino (TV seriál)
2001 Estrela-Guia (TV seriál)
Sítio do Pica-Pau Amarelo (TV seriál)
1999 Suave Veneno (TV seriál)
1996 Salsa e Merengue (TV seriál)
1995 Irmãos Coragem (TV seriál)
1993 Renascer (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)
1990 História de Ana Raio E Zé Trovão, A (TV seriál)
Riacho Doce (TV seriál)
1988 Dané slovo (TV seriál)
1986 Hipertensão (TV seriál)
1985 Tenda dos Milagres (TV seriál)
1982 Lampião e Maria Bonita (TV seriál)
Sol de Verão (TV seriál)
1976 Anjo Mau (TV seriál)

Dokumentární

2000 A Negação do Brasil

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1978 Queda, A

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky