foto

Ângelo Antônio

  • nar. 4.6.1964 (56 let)
    Curvelo, Minas Gerais, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 O Clube dos Anjos
2015 A Floresta Que Se Move
2014 Encantados
2012 Entre Vales
À Beira do Caminho
2011 Amor?
2010 Chico Xavier
Não se pode viver sem amor
2009 Uloupené sny
2006 Batismo de Sangue
1999 No Coração dos Deuses
O Tronco
1998 Bela Donna
1995 Sombras de Julho

TV seriály

2012 As Brasileiras (TV seriál)
2011 A Vida da Gente (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
Duas Caras (TV seriál)
Faça Sua História (TV seriál)
2006 Páginas da vida (TV seriál)
2005 Alma Gêmea (TV seriál)
2004 Um Só Coraçăo (TV seriál)
2003 Casa das Sete Mulheres, A (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
1999 Suave Veneno (TV seriál)
1997 Justiceira, A (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)
1991 Dono do Mundo, O (TV seriál)
Farol, O (TV seriál)
1990 Pantanal (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky