foto

Joon-ho Heo

  • nar. 14.4.1964 (54 let)
    Jižní Korea
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Peopekteu maen
2018 Gukgabudoeui nal
Inrang
2017 Boolhandang
2010 Iggi
2008 Majimak seonmul
Zbraň odplaty
2006 Noc úplňku
2005 Kangryeok 3 ban
Meng long
2003 Silmido
2002 4 Balgarak
2001 Hwasango
2000 Libera me
1997 Pateunyeo
1996 Okvětní lístek
1995 Teleoliseuteu
1994 Život a smrt Hollywood Kida
1993 Barambuneun nalimyeon apgujeongdopge gayahanda
Geu seome gago shibda
1992 Hayan jeongjaeng
1991 Puleun ossomae

TV seriály

2019 Kingdeom (TV seriál)
2018 Iriwa anajwo (TV seriál)
Player (TV seriál)
2017 Gunju - gamyeoneui juin (TV seriál)
2016 Byutipul maideu (TV seriál)
2007 Lobiseuteu (TV seriál)
2006 Jumong (TV seriál)
2004 Bumonim jeonsangseo (TV seriál)
2003 Olin (TV seriál)
2001 Hotelrieo (TV seriál)
Myeongseonghwanghu (TV seriál)
2000 Nappeun chingudeul (TV seriál)
1999 Leobeuseutori (TV seriál)
1997 Boksuhyeoljeon (TV seriál)
1995 Jeomeunyiui yangji (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace