foto

Kaoru Hirata

  • nar. 15.12.1989 (30 let)
    Sendai, Miyagi, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Magdaleun golmogui chueog
Nacu no jozora to aki no júhi to fuju no asa to haru no kaze
2016 Kaze no tajori
2015 Harajuku Denier
Šinja šokudó
2014 Kočičí samuraj
Sajonara cake to fušigi na lump
2013 Hidamari no kanodžo
Kijoku jawaku
R-18 bungakushô vol. 1: Jijôjibaku no watashi
2011 Propose Kyodai (TV film)
2010 Maria sama ga miteru
Subete wa umi ni naru
2008 Akai ito
Sakigake!! Otokojuku
Un, nan?
2007 Ahiru to kamo no coin locker
2005 Mahou sentai Magirenja the Movie: Bride of Infershia

TV seriály

2018 Seigi no Se (TV seriál)
2016 High & Low Season 2 (TV seriál)
Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
Půlnoční bistro: Historky z Tokia (TV seriál)
Wataši kekkon dekinai džanakute, šinai desu (TV seriál)
2015 Uroborosu: keisacu o sabaku wa ware ni ari (TV seriál)
2014 Jošiwara uradošin (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
Onna wa Sore o Yurusanai (TV seriál)
2013 Mierino Kashiwagi (TV seriál)
Nekozamurai (TV seriál)
Rasuto Shinderera (TV seriál)
Saikó no rikon (TV seriál)
2012 L et M: Wataši ga anata o aisuru rijú, sono hoka no monogatari (TV seriál)
Redžidento: gonin no kenšúi (TV seriál)
2011 Don kihôte (TV seriál)
Šinja šokudó 2 (TV seriál)
2010 Tófu šimai (TV seriál)
2009 Ohitori sama (TV seriál)
Saru lock (TV seriál)
Ueno Džuri no icucu no kaban (TV seriál)
2008 Akai Ito (TV seriál)
Konno-san to Asobo (TV seriál)
Tonsure (TV seriál)
2007 Asakusa Fukumaru Ryokan 2 (TV seriál)
Asakusa fukumaru ryokan (TV seriál)
Džódan dža nai! (TV seriál)
Fúrin Kazan (TV seriál)
Kaze no hate (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky