foto

Sady Rebbot

  • nar. 27.4.1935
    Casablanca, Maroko
  • zem. 12.10.1994 (59 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Rapt à crédit (TV film)
1992 Pręcheur en eau trouble (TV film)
Une maman dans la ville (TV film)
1989 Francouzská revoluce (TV film)
Mé noci jsou krásnější než vaše dny
1983 Jeu de quilles (TV film)
Revanche des humanoides, La
S.A.S. à San Salvador
1982 Maîtres du temps, Les
1981 Sang des Atrides, Le (TV film)
1979 Brigade mondaine: La secte de Marrakech
Main coupée, La (TV film)
Pourquoi Patricia? (TV film)
Téměř dokonalá aféra
1978 Les Grandes conjurations: Le tumulte d'Amboise (TV film)
Once in Paris...
1977 L'imprécateur
1975 Nežádoucí pasažér
1974 Cadoudal (TV film)
1973 Bel ordure
Révélation, La
1972 Zabiják
1971 Friends
1970 La main du mort (TV film)
Poslední skok
Trop petit mon ami
1968 Caroline chérie
1967 Un homme de trop
1966 Protigangová brigáda
Écharpe, L´ (TV film)
1963 Bluffeur, Le
Scieur de long, Le (TV film)
1962 Žít svůj život
1961 Egmont (TV film)
La fille aux yeux d'or

TV seriály

1995 Byl jednou jeden... vynálezce (TV seriál)
Budoucnost (E26)
Armstrong, Měsíc a vesmír (E25)
Lorenz - Táta Kačer (E24)
další epizody (13)
1994 Byl jednou jeden... vynálezce (TV seriál)
Stephenson - plnou parou vpřed (E13)
Lavoisier a chemie (E12)
Buffon a dějiny naší planety (E11)
další epizody (13)
1993 Antoine Rives, soudce terorismu (TV seriál)
1992 Il était une fois... les Amériques (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1989 Le masque (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
Policejní zpravodajská služba (TV seriál)
1988 Affaire Saint-Romans, L' (TV seriál)
Mala de Cartão, A (TV seriál)
1987 Byl jednou jeden... život (TV seriál)
Planeta buněk (E01)
Mount Royal (TV seriál)
1986 Véto, Le (TV seriál)
1984 Un seul être vous manque (TV seriál)
1982 Byl jednou jeden... vesmír (TV seriál)
Planeta Omega (E01)
Taijó no ko Esteban (TV seriál)
1980 Papa Poule (TV seriál)
1978 Madame le juge (TV seriál)
1977 Dossiers: Danger immédiat (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1974 Messieurs les jurés (TV seriál)
Passagère, La (TV seriál)
1968 Homme de l'ombre, L' (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1965 Don Quijote von der Mancha (TV seriál)
1963 Thierry la Fronde (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Dokumentární

2004 Les 40 ans de la 2 (TV film) - a.z.

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace