foto

Jens Becker

  • nar. 1963

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1996 Katrin und Wladimir (TV film)
Tatort - Tod im Jaguar (TV film)
1993 Adamski

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2017 1918 Aufstand der Matrosen (TV film)
2015 Erich Mielke – mistr strachu
2008 Unsere Geschichte (TV seriál)
2007 Válka v severní Evropě (TV film)
1995 Träume (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Nellyino dobrodružství
2013 Totale Stille
2011 Artisten

Dokumentární

2017 1918 Aufstand der Matrosen (TV film)
2015 Erich Mielke – mistr strachu
2008 Unsere Geschichte (TV seriál)
2007 Válka v severní Evropě (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky