foto

Erin Foster

  • nar. 23.8.1982 (38 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 The Girlfriend Experience
2010 Smrtící kruh
2009 He's Such a Girl
Uvaříme, uvidíme…
2006 The Darkroom
2004 Cellular

TV seriály

2015 Barely Famous (TV seriál)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Plán B (S02E22)
2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Labutí píseň (S02E07)
2007 Řekni, že mě miluješ (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 5 (E05)
2006 O.C. (TV seriál)
The Cold Turkey (S04E03)
The Graduates (S03E25)
The Dawn Patrol (S03E21)
2005 Dr. House (TV seriál)
Děti (S01E19)
O.C. (TV seriál)
The Anger Management (S03E07)
The Last Waltz (S03E04)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Návraty domů (S05E02)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Soukromé vášně (S04E16)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
A Tale of Two Parties (S03E10)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

Dokumentární

2019 David Foster: Off the Record

Scenáristická filmografie

TV seriály

2012 Úplně normální (TV seriál)
The XY Factor (E10)

Host

TV pořady

2016 The $100,000 Pyramid (TV pořad)
2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 Late Night with Seth Meyers (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky