foto

Jussie Smollett

  • nar. 21.6.1983 (34 let)
    Santa Rosa, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Alien: Covenant - Prologue: Last Supper
Vetřelec: Covenant
2014 Ask Me Anything
Born to Race: Fast Track
2012 Skinny, The
1994 Všude dobře, doma nejlíp
1992 Šampióni
1991 Little Piece of Heaven, A (TV film)

TV seriály

2016 Underground (TV seriál)
Firefly (S01E04)
The Lord's Day (S01E03)
2015 Empire (TV seriál)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
2011 Pomsta (TV seriál)
1994 On Our Own (TV seriál)
1993 Kromaňonec (TV seriál)
Queen (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)

TV pořady

2015 BET Awards 2015 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2015 (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2015 Billboard Music Awards (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace